maandag 28 maart 2011

Luxeprobleem

Soms denk ik “had ik het maar”. Nu heb ik het, weet ik niet wat ik er mee aan moet. Ja, heb heus nog wel een lijstje liggen met dingetjes. Maar dat hoeft allemaal niet meteen. Niet stante pede.

Moet nog wat dingetjes halen. Maar het is maandag. Winkels gaan pas rond het middaguur open. Geen optie. Dat kan later pas. Wat in huis studderen. Kan ook. Maar heb ik nog even geen zin in. Kan vanmiddag ook. Of morgen. Op de bank zitten is best even lekker. Kreeg net een enorme stapel reclamemateriaal. Normaal neem ik die niet zo uitgebreid door. Vandaag wel. Dat kan, want, ik heb ‘het’… Hoe lang het nog duurt? Geen idee. Kan niemand mij vertellen. Ik heb een luxeprobleem: alle tijd van de wereld.

2 opmerkingen:

  1. De maandagochtendblues dus. Ik zit ook te wachten. Tot de bieb open gaat, de zon mijn tuin bereikt of mijn vliezen breken... :-) ik heb de sudoku's uit de krant gemaakt. dat is ook zoiets als de reclamefolders uitgebreid doornemen.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. En dan heb je 1 afspraak ( verloskundige), ga je op tijd van huis, zorgt er eerst een tractor voor de nodige vertraging en vervolgens een lesauto... Moest ik alsnog haasten ;-) gelukkig was ik stipt op tijd binnen!

    BeantwoordenVerwijderen